Cleveland Cavaliersi peatreener kavatseb meeskonna superstaarile anda vähem mänguaega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA mängiva Cleveland Cavaliersi meeskonna peatreener David Blatt teatas uue hooaja eel, et ta plaanib vähendada meeskonna superstaari LeBron Jamesi mänguminuteid.

James on üks liiga kõige rohkemate mänguminutitega mängija: oma neljal viimasel aastal Miami Heatis sai ta keskmiselt platsile 38 minutit mängus, möödunud hooajal oli see number täpsemalt 37,7 minutit. Liigas oli see mänguminutite poolest kuues tulemus, aga Clevelandi uus peatreener David Blatt lubab, et sel hooajal asjad muutuvad.

«Mul ei ole pakkuda konkreetset numbrit, aga mina ja klubi oleme teadlikud asjaolust, et 39 minutit mängus on palju,» rääkis Blatt. «Kui mõtleme LeBroni kasutamisele pikaajaliselt, siis peame oma teadmised pöörama enda kasuks,» andis Blatt mõista, et Clevelandi ühe liidri minuteid vähendatakse pikaajalise strateegia tõttu.

NBA uus hooaeg algab juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles