Balti liiga: Rapla sai lõpusekundi kaugviskest võidu Nevežise üle, Kalev/Cramo alistas Pärnu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla mängijad.
Rapla mängijad. Foto: Rein Murakas

Korvpalli Balti liigas peeti täna Eesti klubide osalusel kolm mängu: Kalev/Cramo alistas Pärnu, Rapla Tyco Nevežise ja TLÜ/Kalev kaotas Valmierale. Põnevaim oli Rapla ja Nevežise kohtumine, kus võitja selgus viimasel sekundil, kui Rapla lätlasest leegionär Ernestas Ezerskis kolmepunktiviske tabas ja Raplale 71:70 võidu tõi. Kristers Zeidaks viskas Rapla poolel 19 punkti ja võttis 9 lauapalli, Ezerskise arvele jäi 18 punkti. Nevežise edukaim oli 16 silmaga Vaidotas Volkus.

Kalev/Cramo alistas Pärnu 80:70, võitjatele tõi Mindaugas Kupšas 19 punkti, Armands Škele lisas 17 silma. Pärnu parimana kogus Ronaldas Rutkauskas 18 punkti.

TLÜ/Kalevi 63:73 kaotusmängus Valmierale viskas kaotajate kasuks Erik Luts 16 punkti ja võttis 9 lauapalli, Valmiera parim oli 23 punktiga Martins Vinauds.

Mängude käik:

 

Korvpalli Balti liigas peetakse täna Eesti klubide osalusel kolm mängu: Pärnu KK võõrustab keskses kohtumises kell 19 Kalev/Cramot, kell 18 alustavad kohtumisega Nevežis ja Rapla Tyco, kell 18.30 panevad palli mängu Valmiera ja TLÜ/Kalev.

 
 
 

Esimene mäng Nevežise ja Rapla Tyco vahel on käimas. Kui avaveerandit on mängitud 6 minutit, on nevežis juhtimas 18:7.

 
 
 

Avaveerandi kaotas Rapla 10:26.

 
 
 

Ka kohtumine Valmiera ja TLÜ/Kalevi vahel on alanud ja seal on avaveerandi poole peal seis 10:10.

 
 
 

Rapla on samal ajal Nevežise vastu vahet vähendanud ja avapoolajaks ollakse 30:36 kaotusseisus.

 
 
 

TLÜ/Kalev kaotas avaveerandi Valmiera vastu 15:20.

 
 
 

Alanud on ka Pärnus peetav mäng, kus kohalik meeskond võõrustab Kalev/Cramot. Seal on avaveerandit mängitud 7 minutit ning juhtimas on 16:10 Kalev.

 
 
 

Pärast komandat veerandaega on Rapla Nevežise vastu 45:51 kaotusseisus.

 
 
 

TLÜ/Kalev on pärast kolmandat veerandaega Valmiera vastu juhtimas 38:30.

 
 
 

Rapla ja Nevežise vaheline mõõduvõtt on põnev - neljandat veerandaega on mängida 1.20 ning Rapla on peal 68:67.

 
 
 

Rapla sai Nevežise vastu napi 71:70 võidu.

 
 
 

Kalev/Cramo on samal ajal Pärnus sealse meeskonna vastu kolmandal veerandajal juhtimas 44:40.

 
 
 

TLÜ/Kalev pidi vastu võtma 63:73 kaotuse Valmieralt.

 
 
 

Kalev/Cramo juhib enne viimast veerandaega Pärnu vastu 59:54. Kalevil ei ole täna lisaks vigastatud Frank Elegarile väljakul käinud ka Gregor Arbet ja Scott Machado.

 
 
 

Kalev/Cramo sai Pärnust jagu 80:70. Sellega on kõik tänased kohtumised lõppenud.

 
 

Kalev/Cramo jätkab A-aalgrupis täisedu kolme võiduga, Pärnu on kaotanud mõlemad mängud. TLÜ/Kalevil on B-grupis samuti võiduarve avamata.

Enne mänge:

A-alagrupis on Kalev/Cramol kirjas kahest mängust kaks võitu ja sellega juhitakse alagruppi, Pärnu KK on pidanud ühe kohtumise ja selle kaotanud.

B-alagrupis on TLÜ/Kalev kahe kaotatud mänguga hoidmas viimast kohta, Eesti klubi tänane vastane Valmiera on kahe võiduga tabelis teisel kohal.

C-alagruppi on omakorda juhtimas Rapla, kellel on kahest kohtumisest kirjas kaks võitu, Nevezis on seni mõlemad mängud kaotanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles