NBA alustas: Rockets pani Lakersi veenvalt paika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Hardeni (paremal) ja Kobe Bryanti heitluses jäi peale esimene.
James Hardeni (paremal) ja Kobe Bryanti heitluses jäi peale esimene. Foto: SCANPIX

Ookeanitaguse korvpalliliiga NBA järjekordse hooaja esimesel mängudeõhtul peeti kolm kohtumist. Võidurõõmu said maitsta Houston Rockets, San Antonio Spurs ja New Orleans Pelicans.

Rockets oli kindlalt üle Los Angeles Lakersist, võites võõrsil 108:90. Juba poolajaks 17 punktiga juhtinud Houstoni meeskonna parim oli 32 punktiga James Harden, Trevor Ariza ja Terrence Jones lisasid kumbki 16 punkti. Viimane võttis ka 13 lauapalli. Lakersile tõi Kobe Bryant 19 punkti, Carlos Boozer lisas 17 silma.

San Antonio alustas hooaega 101:100 koduvõiduga Dallas Mavericksi üle, otsustavaks sai Tony Parkeri tabav kolmene minut ja seitse sekundit enne mängu lõppu. Parkeri arvele jäi Spursi parimana 23 punkti, Manu Ginobili lisas 20 punkti ja kuus korvisöötu ning Tim Duncan 14 punkti ja 13 lauapalli. Dallasele tõi Monta Ellis 26 punkti, Dirk Nowitzki lisas 18 ja Devin Harris 17 punkti.

Pelicans oli koduväljakul 101:84 üle Orlando Magicust, üleplatsimees oli 26 punkti ja 17 lauapalliga Anthony Davis. Ryan J. Anderson lisas 22 punkti, Ömer Asiki arvele jäi 14 punkti ja samuti 17 lauapalli. Orlandole tõi Tobias Harris 25 punkti, Nikola Vucevic viskas 15 punkti ja võttis 23 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles