Saalijalgpalli Rahvaliiga alustab rekordilise 73 võistkonnaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: Marko Saarm

Saalijalgpalli Rahvaliiga teisele hooajale registreerus kokku 65 meeskonda ja 8 naiskonda. Läinud aastal osales turniiril kokku 61 võistkonda.

Saalijalgpalli Rahvaliiga algab juba järgmisel nädalal ning uuel aastal toimuvatele play-off-kohtumistele pääsevad meeste turniiril 16 paremat.

«Sooviksin osalejatele meelde tuletada, et kuigi koduleheküljel on turniiritabelisse kirjutatud kuupäevad, siis kohtumine ei pea toimuma täpselt sellel päeval – mäng võib toimuda ka varem või ka paar päeva hiljem. Ette antud tempos suudaksime mängida põhiturniiri kohtumised ära jaanuarikuuks ning saaksime jätkata play-off-mängudega. Soovin kõikidele osalejatele edukat hooaega – Rahvaliigas ei ole alati kõige olulisem võit ning loodan, et kõik mängijad naudivad seda, mida teevad,» ütles Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles