Inglismaa vutiäss maksis lõbutüdrukule öö eest üle 15 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Crouch
Peter Crouch Foto: SCANPIX

Briti tabloid News of the World avaldas, et Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Peter Crouch pettis oma modellist kihlatut Abbey Clancy’t 19-aastase prostituudi Monica Mintiga.

Pärast kihlatuga romantilisel puhkusel käimist sõitis 29-aastane Crouch sõpradega Hispaania pealinna Madridi oma hea sõbra poissmeeste pidustustele ning seal tutvuski ta noorukese lõbutüdrukuga. Minti pilte saab näha siit.

Mint rääkis News of the Worldile, et oli Crouchiga ühel õhtul kaks korda vahekorras – esmalt takso tagaistmel ning seejärel odavas kesklinna hotellis. Oma teenuste eest sai ta üle 800 naelsterlingi ehk üle 15 000 krooni.

«Peter ei häbenenud üldse, et mulle seksi eest raha maksis,» rääkis Mint. «Ma sain alles pärast teada, et ta on Abbey’ga kihlatud. Ma ei suuda uskuda, et ta maksis raha, et seksida minusugusega, kui tal endal on kodus nii kaunis naine.»

Crouch ja Clancy teatasid oma kihlumisest eelmise aasta 16. juulil.

Manchesteris telesarja võtetel viibiv 24-aastane Clancy sai Crouchi petmisest teada meedia vahendusel ning naise sõprade sõnul valas ta Crouchi telefoni teel sõimuga üle. «Abbey helistas talle ja sõimas teda kõikvõimalike roppude sõnadega. Peter palus, et Abbey andestaks talle, aga ta ei kuulanudki, mida Peter rääkis. Ta oli nii vihane ja tundis end alandatuna,» rääkis paari lähikondne Briti tabloidile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles