Igor Prins: raske on midagi teha, kui mängijates särts puudub

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna peatreener Igor Prins oli pärast 0:2 kaotust Sillamäe Kalevile nõutu, kuna ei näe oma hoolealuste silmis sära.

«Võime rääkida taktikatest, aga kui sa ei liigu vasakule, paremale ega keskele, siis mis sellest ikka arutada,» pahandas Prins, kes avapoolajal kasutas rünnaku tipus Hidetoshi Wakuid ja jättis Tarmo Neemelo pingile. Teiseks poolajaks tõi ta Neemelo väljakule, kuid ründemängu paranemist ei näinud. «Avapoolaja plaan oli, et Fabio Prates ja Wakui suudavad keskel mängu paremini üles ehitada. See ebaõnnestus, jäime viimasel väljakukolmandikul väga hätta,» sõnas Prins.

«Kõik teadsid, kui oluline see mäng on. Paraku ma mängijate sisemusse ei näe. On raske midagi teha, kui särts puudub,» lausus Prins.

Ajakirjanike küsimusele, kas ta ka järgmisel hooajal Kaljut juhendab, ei soovinud Prins vastata. «Selge, et hooaeg on läinud üle kivide ja kändude ning eks peatreener on siis peasüüdlane. Aga treenereid määrataksegi selleks, et neid maha võtta. Küll pärast viimast mängu näeb, mis juhtumas on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles