Ennok ei jäänud võidumängus oma esitusega rahule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: volley.ee

Võrkpallur Anu Ennok ja Salo Viesti jätkasid Soome naiste võrkpalli meistrivõistlusi oodatud võiduga, kui tulemusega 3:0 mängiti laupäeval üle Vampula. Tasavägist heitlus pakkus vaid kohtumise viimane geim, mis kuulus Salo naiskonnale 25:23.

Ennok kogus 10 punkti (9 rünnakul, 1 blokis), kuid ei jäänud mänguga sugugi rahule. «Enda mäng oli üsna jube, täna ei olnud üldse vastuvõtu-päev. Esimees kahes geimis servisid nad mulle vähe, kolmandas tulid lollid vead sisse,» rääkis vastuvõtul nelja veaga patustanud Ennok volley.ee-le. Mängu kolmanda geimi tasavägisust selgitas Ennok sellega, et vastased ärkasid üles ja on tegelikult võimelised näitama väga hea tasemega mängu nii rünnakul kui kaitses.

Turniiritabelis hoiab Salo naiskond 17 punktiga (6 mängust) esikohta, järgnevad Oriveden Ponnistus (14/7), LiigaPloki (12/6), Hämmenlinna (11/5) ja Vampula (8/6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles