ManU peatreener: punase kaardi teeninud kaitsja oli loll

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik saadab Chris Smallingu (paremal) väljakult minema.
Kohtunik saadab Chris Smallingu (paremal) väljakult minema. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõitlustel pidi Manchester United eile vastu võtma valusa kaotuse, kui võõrsil jäädi 0:1 alla Manchester City’le. ManU olukord muutus juba raskeks esimesel poolajal, kui keskkaitsja Chris Smalling teenis lühikese aja jooksul kaks kollast kaarti ja eemaldati mängust.

Pärast kohtumist oli ManU peatreener Louis van Gaal loomulikult Smallingu peale vihane. «Mängija peab suutma oma agressiivsust kontrolli all hoida. Ma ei näinud olukorda, kus ta teenis esimese kollase kaardi, kuid seejärel tuleb mängida hoolikamalt ja ei tohi enam nii lihtsates olukordades vigu teha,» pahandas van Gaal The Guardiani veergudel.

«Tema teine kollane kaart oli lihtsalt lollus. Kui sul on juba üks kollane kaart all, siis ei tohi enam teha selliseid vigu nagu tema tegi. See ei olnud just kõige targem tegu. Mida ma ikka oskan öelda,» lisas hollandlane. «Ta vabandas pärast meeskonna ees. Saame selle vaid vastu võtta. Siiski on minu arvamus see, et see ei olnud just kõige targem tegu.»

ManU on kümne kohtumisega nüüd Premier League’s kogunud 13 punkti. Tegemist on nende kõige kehvema hooaja algusega pärast 1986/87 hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles