Fernando Alonso jätab eksmaailmameistri töötuks?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Alates 2010. aastast Ferrari vormel-1 meeskonna masina rooli keerav hispaanlane Fernando Alonso peab järgmiseks hooajaks ruumi tegema Sebastian Vettelile ning viimaste kuulujuttude kohaselt liigub Alonso ise tulevaks aastaks McLarenisse.

Väidetavalt on Alonsol kaks valikut, millest üks on McLareniga liitumine ja teiseks vaheaasta võtmine. Praeguse seisuga on kaalukauss langemas McLareni kasuks, kirjutab BBC Sport.

Seega peab üks praegustest McLareni pilootidest tegema Alonsole ruumi. Viimaste teadete kohaselt on selleks 2009. aastal maailmameistriks kroonitud Jenson Button. Tiimis säilitab oma koha aga Kevin Magnussen.

BBC teatel on Alonso ja McLareni läbirääkimistes veel mõned nüansid vaja paika panna, kuid praeguses seisus oleks lepinguni mitte jõudmine juba väga suur üllatus. Hispaanlane sõlmib McLareniga kahe aasta pikkuse lepingu, mida on võimalik veel ühe aasta võrra pikendada.

Kui McLaren näitab aga 34-aastasele Buttonile ust, siis tõenäoliselt jätkab britt oma karjääri mõnes kestvussõitude sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles