TÜ/Rock alustab homme Rumeenias eurosarjamänge

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukeviciuse osalemine eurosarja esimeses mängus selgub vahetult enne mängu.
Augustas Peciukeviciuse osalemine eurosarja esimeses mängus selgub vahetult enne mängu. Foto: Rein Murakas

Vigastustega kimpus olev TÜ/Rocki korvpallimeeskond alustab homme õhtul rahvusvahelist EuroChallenge’i turniiri. Esimeses kohtumises minnakse võõrsil kokku Rumeenia klubiga Energia Târgu-Jiu.

Rocki eurosarja esimest vastast iseloomustas Tartu abitreener Toomas Kandimaa kui väga hästi komplekteeritud meeskonda. «See on võistkond, kes mängib väga agressiivselt väljaku mõlemas otsas. Nad mängivad agressiivselt kaitses ja kui saavad palli kergelt kätte, siis püüavad kiirrünnakutest ja poolkiiretest kohe korve saada,» selgitas Kandimaa.

Rocki eesmärk on tema sõnul vastaste kiire tempo maha suruda, sest nendega jooksma hakata ei tasu. «Üle joosta on neid väga raske, aga viis viie vastu mängus võiksid nad olla rohkem haavatavad. Vähemalt videote põhjal nii tundub,» lausus Kandimaa.

Energia Târgu-Jiu võistkonda kuuluvad rumeenlaste kõrval veel neli ameeriklast, üks Montenegro mängija, üks tšehh ja üks mängija Iisraelist. Koosseis on kirju ning Kandimaa hinnangul võrdselt tugev. «Igal positsioonil on põhijõud olemas ning pingilt tulevad vahetused on samuti hästi paigas,» iseloomustas vastast Kandimaa.

Homne kohtumine saab Rockile olema küllalt raske, sest tervise ja vigastustega on kimpus mitu mängijat. Põlveprobleemi tõttu ei sõitnud Rumeeniasse Joosep Toome ning kerge hüppeliigese vigastuse tõttu on mitu trenni vahele jätnud Tanel Kurbas.

Samuti sai viimases meistriliiga kohtumises TTÜga kerge reielihase venituse Augustas Peciukevicius. Lisaks sellele vaevas Tartust lahkudes palavik Rocki teist leedulast Karolis Petrukonist. Kui tõsised nimetatud probleemid on, ei osanud Kandimaa öelda ning tema sõnul selgub meeste osalemine alles kohapeal.

Pikemalt loe Postimees Plussist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles