Aastalõputurniiri loos viis kokku Federeri ja Murray

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Tenise meeste aastalõputurniriil loositi ühte alagruppi Andy Murray ja Roger Federer.

9. novembril Londonis algaval turniiril kuuluvad kodupubliku lemmiku Murray ja Federeri kõrval B-gruppi veel esmakordselt aasta lõpuks kaheksa parema hulka pääsenud jaapanlane Kei Nishikori ja Kanadat esindav Milos Raonic. Federer on aastalõputurniiri võitnud seitsmel korral, pääsedes nii kaugele esmakordselt juba 2002. aastal.

Tänavu on aga nii Nishikori kui ka Raonic temast korra juba jagu saanud - äsja maailma edetabelis elu kõrgeimale ehk viiendale kohale kerkinud jaapanlane oli šveitslasest üle aasta algul Miami turniiri veerandfinaalis ning Raonic alistas Federeri alles eelmisesl nädalal Pariisi turniiri veerandfinaalis.

A-grupis sai maailma esireket Novak Djokovic vastasteks Stanislas Wawrinka, Tomaš Berdychi ja tänavuse US Openi võitja Marin Cilici. Siseturniiridel viimased 27 mängu järjest võitnud ning viimati Pariisis triumfeerinud Djokovic jahib neljandat tiitlit, olles kahel viimasel aastal Londonis löömatuks jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles