Aava ja Gross tegid Kehala rallisprindi eel testipäeva

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava
Urmo Aava Foto: Karli Saul

Laupäeval, 14. augustil sõidetakse Kehala Ringil Eesti rallisprindi meistrivõistluste etapp. Lisaks uuendatud rajale on õhus põnev duell kahe WRC autol osaleva mehe, Urmo Aavaja Georg Grossi vahel.

Mõlemad mehed olid esmaspäeval Kehala Ringil, kus tehti väike test ja sõidutati toetajaid. Urmo Aava, kes pole WRC autoga sõitnud pea poolteist aastat,tunnistas, et kogemus oli suurepärane. «Eks vaikselt hakkab meelde tulema. Aeglastes kurvides pole probleemi,kiirete kurvidega on nii, et tean, mida pean tegema, aga hetkel veel ei suuda. Kuid küll see tuleb. Rada ise on Kehalas äge, pealtvaatajatele on vaatamist küllaga. Kaardilugejaks on mul Silver Kütt,» räägib Aava testist Ford Focus WRC autoga.

Duell samuti Ford Focus WRC autol sõitva Georg Grossiga saab olema Aava sõnul põnev. «Lihtsat pole siin midagi. Georg on kindlasti kiire. Samas läheme ise ka kiiresti sõitma ja annan endast selle maksimumi, mis mul hetkel varuks on,» ütles Aava.

Mõlemad mehed kinnitavad aga ka seda, et kibe konkurent saab olema N-rühmaSubarul sõitev Ott Tänak. «Ott on väga kiire. Vaadates, millise hooga ta Mad-Croc Rally Estonial sõitis, on ta Kehalas tugev konkurent,» arvas Aava. «Eks Otile on Kehala ka tuttav rada ja kindlasti peame temaga arvestama,” lisas Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles