Audentes avas käsipalliliigas võiduarve

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall. Foto on illustreeriv
Käsipall. Foto on illustreeriv Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kuuenda vooru avakohtumises sai Audentes võõrsil 27:26 (14:12) jagu Aruküla SK-st.

Võõrustajatel avanes viimastel sekunditel hea võimalus seisu viigistamiseks, kuid Mihkel Vaheri seitsme meetri karistusviske tõrjus Audentese puurilukk Andrei Kunavitš.

Võitjate resultatiivseimad olid Karl Toom 7 ning Andris Celminš, Tarvo Erimäe ja Kristjan Ojasaar 4 tabamusega. Kaotajate parimateks osutusid Andre Sild 11 ning Siim-Oskar Oja 7 väravaga.

Audentese treener Kaido Palmar kiitis tervet tiimi: «Võit tuli hea võistkonnamängu pealt. Kõik pingutasid kaitses ja suutsime tagasi joosta, samuti tegutsesid poisid positsioonirünnakul korralikult.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv enda hoolealustega rahule ei jäänud. «Me ei suutnud kuidagi üle mängida nende väravavahti Andrei Kunavitšit. Kaitse töötas meil normaalselt ning jätsime vastase põhipommitaja Andris Celminši nelja tabamuse peale. Paraku oli meil kõigil halb päev. Iga mees tegi paar-kolm viga, ent nii on raske võita. Lisaks sellele tabasid meid segavad faktorid vahetult enne kohtumist, kui saime teada, et Rasmus Varik peab seekordsest matšist eemale jääma,» rääkis Järv.

Tabeliseis: Viljandi HC 10 (5-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10 (5), Põlva Serviti 8 (5), HC Viimsi/Tööriistamarket 6 (5), Audentes 3 (6), Aruküla SK 2 (6), Valga Käval 2 (5), SK Tapa 1 (5), punkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles