Hamiltoni ülestunnistus: lõikasin Rosbergiga tülliminekust kasu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (paremal) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (paremal) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja üldliider Lewis Hamilton tunnistas, et on hetkel liidripositsioonil seetõttu, et suutis tüli tiimikaaslase Nico Rosbergiga enda kasuks pöörata.

Sel hooajal F1 sarja valitsenud Mercedese meeskonna sõitjad läksid omavahel raksu pärast Belgias Spa ringrajal sõidetud etappi, kui Hamiltoni väitel sõitis Rosberg talle meelega otsa ning Briti võidusõitja pidi etapi katkestama. Rosberg sai Belgias etapivõidu ja suurendas toona Hamiltoni ees edu, ent tagantjärele on hetkel sarja juhtiv britt tunnistanud, et just Belgias juhtunu andis talle lisamotivatsiooni.

«Spa etapil mõtlesin ma nii: «Ma pööran selle olukorra ringi, ma pean selle olukorra ringi pöörama. See tähendab sõda,»» meenutas Hamilton. «Tagantjärele mõeldes võib öelda, et pöörasin selle negatiivse energia positiivseks,» lisas Hamilton.

F1 sarjas on jäänud sõita vaid kaks etappi, Hamiltoni edu Rosbergi ees on 24 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles