Rikberg Bühli mängu eel: vastuvõtt ja serv peavad head olema

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki libero Rait Rikberg (esiplaanil) Bühlis treeningul.
Tartu Bigbanki libero Rait Rikberg (esiplaanil) Bühlis treeningul. Foto: Hendrik Rikand

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna üks kogenum mängumees, libero Rait Rikberg sõnas tänaõhtuse euromängu eel, et kõige olulisem on vastuvõtt ja oma servi tuleb hästi lüüa. CEV Cupi mäng Tartu ja Bühli Ingersolli vahel algab täna õhtul kell 21:00.

«Isiklikult mul veel praegu mingit ärevust sees pole, aga eks enne mängu kindlasti tekib,» sõnas Rikberg pärast tänahommikust treeningut. «Usun, et noortel poistel on päris suur ärevus, aga pole hullu midagi, see on normaalne. Küll saame hakkama.»

Tartu meeskond on eurosarjas mänginud ka korra varem - 2006/2007 hooajal, mil praegusest koosseisust olid meeskonnas Rikberg ja Argo Meresaar.

«Kui me servi hästi kätte ei saa, siis läheb sidemängijatel väga raskeks, et normaalseid tõsteid ette tõsta. Vastuvõtust ju kõik algab. Ja ise peame suutma oma servi hästi lüüa, et nad võrgust kaugele saada, sest nende tempomehed on päris hirmsad,» ütles Rikberg. Tempoosakonnas on Bühlil välja panna Elevandiluuranniku mängumees Magloire Mayaula, austraallane Nehemiah Mote ja sakslane Robert Schramm. Vaata Bühli koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles