Pellegrini: ma lihtsalt ei mõista, mis meil viga on

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini. Foto: SCANPIX

Manchester City peatreener Manuel Pellegrini tunnistas pärast eile Meistrite liigas Moskva CSKAlt saadud 1:2 kaotust, et ei tea, mis tema meeskonnaga lahti on.

«Raske on mõista, miks me nii halvasti mängisime. Nädalavahetusel tegime Manchester Unitedi vastu koduliigas tubli mängu ja nüüd oli meil võimalus kodus võita. Aga kui kaks lihtsat väravat ära kinkida, teed endal ise elu raskeks,» lausus Pellegrini BBC-le.

Ehkki vilemees Tasos Sidiropoulos saatis platsilt ära kaks City mängijat, ei otsustanud see Pellegrini sõnul mängu saatust. «Pole minu asi kohtunikku kritiseerida, eriti pärast mängu, kus tema eksimused ei saanud otsustavaks. Ma ei taha tulemust kohtuniku tööga siduda. Mängu ei otsustanud punased kaardid, vaid avapoolaeg, kus me polnud üldse enda moodi. Ausalt öeldes on mul raske mõista, miks me nii halvasti tegutsesime. Olime närvis, kinkisime vastastele kaks lihtsat väravat – me ei mänginud,» tõdes Pellegrini.

Peatreeneri sõnul ei tea ta, mis meeskonnaga lahti on. «Võtmemängijad tegid niivõrd kehva etteaste. Kummaline lugu. Ja mitte ainult selles sarjas, viimase kahe nädala jooksul me lihtsalt ei ole mänginud,» viitas Pellegrini liigas West Ham Unitedilt saadud kaotusele ja liigakarikasarjast väljalangemisele, kui kodus kaotati 0:2 Newcastle Unitedile. «Ma ei mõista, miks see nii on, aga põhjus tuleb kiiresti üles leida ning sellega tegeleda. Meil on enesekindluse kriis,» lausus Pellegrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles