Maailma kõige rikkamaks sportlaseks vaid 72 minutiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: Facebook

Ajakiri Forbes avaldas taas maailma kõige rikkamate sportlaste edetabeli. Esikohal on seal taaskord USA poksiäss Floyd Mayweather jr, kes teenis aastaga 105 miljonit USA dollarit.

Mayweather jr käis viimase aasta jooksul poksiringis kaks korda, kuna mõlemad matšid kestsid 12 raundi, siis 105 miljoni USA dollari teenimiseks pidi ta «tööd tegema» 72 minutit.

Tabelis teisel kohal on 80 miljoni USA dollariga Madridi Reali jalgpalliklubi täht Cristiano Ronaldo. Kolmas aga korvpalliliiga NBA klubi Cleveland Cavaliersi suurim täht LeBron James 72,3 miljoni dollariga.

Esikolmikule järgnesid Lionel Messi, Kobe Bryant, Tiger Woods, Roger Federer, Phil Mickelson, Rafael Nadal ja Matt Ryan.

Kui esikohal on poksis kergkeskkaalus tegusid tegev Mayweather jr, siis raskekaalu valitsev ukrainlane Vladimir Klitško on 25. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles