Serviti ja Viimsi/Tööriistamarket võtsid käsipalliliigas kindla võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel)
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel) Foto: Margus Ansu

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kuuenda vooru viimastes kohtumistes olid võidukad Põlva Serviti ja HC Viimsi/Tööriistamarket.

Serviti alistas võõrsil Valga Kävali 43:16 (20:8). Võitjate resultatiivseimad olid Ardo Puna 8 ning Tõnu Jõks ja Alvar Tint 6 ning kaotajatel Andris Celminš 5 ja Veiko Luik 4 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Vastasel asjad ei laabunud. Tundus, et neid kimbutas väsimus ning nende pealevisked läksid mööda või meie väravavahile sülle. Nii lihtsat mängu polnud meil ammu olnud. Meie jaoks oli positiivne see, et pärast pikemat pausi käis väljakul Ardo Puna.»

Kävali juhendaja Andris Uibo: «Seekord meil kõik logises. Eriti kaitse, kuid ka rünnak. Häälestatus oli kehv ja noortel polnud särtsu. Nüüd ees ootav paarinädalane paus kulub noortele marjaks ära.»

Viimsi/Tööriistamarketi jaks käis kodus 36:26 (22:14) üle SK Tapast. Harri Oberg ja Rail Ageni tõid võitjatele parimana 6 ning Rait Ageni kaotajatele 9 väravat.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: «Miagi hullu polnud, kohati oli pilt päris hea. Paraku lasime vastasel visata 26 väravat, mida on liiast. Ise viskasime palju tänu heale kaitsele, mis tootis meile kiirrünnakuid.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Vastane ajas mängu kiireks ning nende oskused on meie omadest paremad. Viimsil tegutses hästi väravavaht, ent meil jättis viskeprotsent soovida. Samuti jäi meie tagaliinil viskejõudu väheseks ning paraku eksisime ka nurkadest, kus seni oleme kindlamad olnud. Noortel jääb kohati eneseuhkusest puudu, aga eks nad õpivad.»

Tabeliseis 6. vooru järel: 1. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12, 2. Viljandi HC 10, 3. Põlva Serviti 10, 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 8, 5. Audentes 3, 6. Aruküla SK 2, 7. Valga Käval 2, 8. SK Tapa 1 punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles