Manchester City peatreener võib tööst ilma jääda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini. Foto: SCANPIX

Jalgpallitreeneri Manuel Pellegrini töökoht võib ohtu sattuda, kui ta Manchester City meeskonna mannetut hooaja algust ümber ei pööra.

City on taas kord Euroopas ebaõnnestumise äärele langenud ning City omanikud on taas rahulolematuks muutunud, kuna nad tahavad oma miljardise investeeringu eest rohkem tulemusi näha, vahendas Soccernet.ee.

The Guardian vahendab, et City Araabia Ühendemiraatidest pärit omanikud ei ole seni kasutanud väga äkilisi meetmeid ning nende poliitika on see, et nad ei reageeri kohe, aga kui nad näevad probleeme, siis nad eeldavad, et nendega asutakse tegelema.

Kui Pellegrini aga seda teha ei suuda ja klubi lühiajaliste eesmärkide täitmisega hätta jääb, saab ta sarnaselt Roberto Manciniga ja tema eelkäijatega sule sappa.

Meistrite liigas, kus praegu oma grupis viimased ollakse, esimese faasiga piirdumine oleks kahtlemata täielik krahh ning see muudaks eelmisel hooajal Inglismaa meistritiitli toonud Pellegrini olukorra keeruliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles