F1 sarja meeskond võttis pankrotist pääsemiseks appi omapärase lahenduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caterhami meeskond.
Caterhami meeskond. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on kehvas seisus Caterhami meeskond, keda ähvardab pankrott ja kuninglikust võidusõidusarjast loobumine. Halvima stsenaariumi vältimiseks on meeskond otsustanud kasutada omapärast võtet: nimelt püütakse Caterhami rahalisi raskusi leevendada annetuste abil.

Caterhami meeskond ei osalenud möödunud nädalavahetusel USAs sõidetud etapil ja ka sel nädalavahetusel kavas oleval Brasiilia GP-l nende masinad starti ei lähe. Selleks, et tiimi sõitjad Kamui Kobayashi ja Marcus Ericsson saaksid aga kaasa teha hooaja viimase etapi Abu Dhabis, on Caterhami meeskond hakanud raha küsima oma sponsoritelt ja fännidelt.

Caterham vajab 2,350 miljonit naela ning annetusi saab teha leheküljel www.crowdcube.com/caterham . Annetusi saab teha alates 10 naela suurusest summast ning tiim on andnud teada, et projekt lõpetatakse kas vajaliku summa kokkusaamisel või 14. novembril. Annetajate nimed on lubanud tiim panna Abu Dhabis rajale minevatele masinatele - seda muidugi juhul, kui suudetakse raha kokku saada. Meeskonna esindajad kinnitasid, et projekti idee on lisaks hooaja viimasele etapile koguda raha ja toetust ka uueks hooajaks, sest praegusel hetkel ripub Caterhami tuleviku kohal tume pilv ning pole teada, kas järgmisel hooajal suudetakse jätkata.

Caterham poleks tänavu sõitvatest tiimidest esimene, kes uuel hooajal enam starti ei tule: eile väitis väljaanne Sky, et Marussia meeskonna esindajad olid neile kinnitanud, et nende jaoks on F1 sari käesoleva aastaga läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles