John Terry väidetav armuke: meil polnud suhet, oleme lihtsalt sõbrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Perroncel
Vanessa Perroncel Foto: SCANPIX

Aasta alguses lahvatas Inglismaal suur seksiskandaal, kui ilmnes, et Inglismaa jalgpallikoondise kapten John Terry pettis oma abikaasat endise klubikaaslase Wayne Bridge’i tüdruksõbra Vanessa Perronceliga. Skandaali tagajärjel jäi Terry kaptenipaelast ilma, Bridge aga keeldus koondisekutset vastu võtmast. Perroncel hoidis seni suud lukus, ent andis nüüd oma esimese intervjuu, kus tunnistas, et tahaks Bridge’iga ära leppida.

Perroncel kinnitas täna GMTV’s eetrisse lastud intervjuus, et pole kunagi kellelegi halba teha tahtnud. Küsimusele, milline oli tema suhe Terryga, vastas ta: «Sõbrad, me olime sõbrad.»

Seejärel uuris saatejuht, kas tal oli kaksikute isaga armuafäär. «Eitasin seda algusest peale, aga keegi ei kuulanud mind,» vastas Perroncel. «Ma ei öelnud kordagi, et mul oli John Terryga suhe. Ütlesin, et ta oli mu sõber.»

Perroncel avaldas ka, et Terry abikaasa Toni teadis, et tema ja jalgpalluri vahel oli vaid sõprus, ei midagi enamat, lisaks eitas ta kuuldusi, justkui oleks Terry talle vaikimise eest raha maksnud. «Ma ei võtnud temalt pennigi,» lausus Perroncel.

Pesumodellina elatist teeniv Perroncel tunnistas, et kui skandaal lahvatas, tundis ta end väga halvasti. «See läks nii ruttu käest ära, tundsin end süüdlasena. Aga ma ei tahtnud kunagi kellelegi halba,» arutles ta.

Perronceli sõnul sooviks ta on poja Jaydoni isa Bridge’iga ära leppida ja taas koos elama hakata. «See oleks väga tore, aga Wayne võib teisiti mõelda,» tunnistas Perroncel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles