Marko Asmer hakkab noorte kardimeeste õpetajaks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer
Marko Asmer Foto: Margus Ansu

Eesti mootorisportlastest vormel-1 kõige lähemale jõudnud Marko Asmet hakkab hakkab Raha24 Motorsport by Asmer meeskonnas tegelema noorte sõitjate õpetamise ja abistamisega.

 

Asmeri esimeseks hoolealuseks saab Georg Vann. Edaspidi, alates 14. augustil Raplas sõidetavast Eesti meistrivõistluste etapist, hakkab Vann võistlema Raha24 Motorsport by Asmer värvides, kirjutab ruudulipp.ee.

«Ma ei teadnud Georgist varem midagi, nägin teda esimest korda sõitmas kevadel Raplas. Panin kohe tähele, et tema sõidustiil on hästi ilus ja puhas, aga edasiliikumine kiire. Ta on ka hea õppija ja kuulaja, kaks korda talle midagi ütlema ei pea. Oma vanuse kohta jagab ta maailma asju väga hästi ja on vana rahu ise. Mina üritan olla Georgile abimees ja nõuandja. Aitan otsuseid teha ja vigu vältida, sihtidest me esialgu ei räägi,» kommenteeris Asmer.

Vann on 16-aastane ja kardisõiduga tegelenud alates 2006. aastast. Eesti meistrivõistlusel on Vann hetkel liider klassis Rotax DD2, olles kuuest etapist võitnud neli. Balti karikavõistlustel on ta teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles