Jäämees on tagasi?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Eile Brasiilias sõidetud vormel-1 etapil sai Ferrari meeskonna soomlasest piloot Kimi Räikkönen seitsmenda koha. Kui tänavune hooaeg on Räikkönenile kulgenud üle kivide ja kändude, siis Brasiilia GP järel arutasid asjatundjad, kas Jäämees on tõesti tagasi.

Itaalia väljaanne Autosprint kirjutab, et soomlase sõit Brasiilias oli muljetavaldav. «Räikkönen pidas maha tulise võitluse Jenson Buttoniga ja seejärel ka meeskonnakaaslase Fernando Alonsoga. Nägime Jäämehe parimat sõitu, nägime sellist Räkköneni, keda oleme terve hooaja oodanud,» kirjutab leht.

Ka piloot ise oli rahul. «Oli edukas nädalavahetus ja üle pika aja pakkus võistlemine mõnu,» kommenteeris soomlane.

MM-sarja üldarvestuses on Alonso 157 punktiga viies ning Räikkönen 53ga 11. Alonso sõnul pakub meeskonnakaaslase alistamine alati suurt rahuldust. «Kimi edestamine on alati mõnus tunne ja Brasiilias suutsin seda nii ajasõidus kui kvalifikatsioonis kuigi probleeme jagus,» kommenteeris Alonso.

Seniste teadete kohaselt hakkab Alonso tuleval aastal sõitma McLarenis ning Räikköneni kõrval hakkab Ferraris kihutama neljakordne maailmameister Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles