Senna: Hispania ei pruugi järgmisel aastal enam võistelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Senna
Bruno Senna Foto: SCANPIX

Bruno Senna tunnistas, et vormel-1 meeskonna Hispania Racing tiimi kehva rahandusliku olukorra tõttu pole nad suutnud autot eriti arendada ning seetõttu on üsna kahtlane, kas meeskond saab ka järgmisel hooajal MM-sarjas osaleda.

Tegelikult oli ka enne tänavust hooaega kuni viimase hetkeni selgusetu, kas Hispania üldse suudab raha kokku saada ja MM-sarjas kaasa teha, lõpuks ulatas oma abikäe Hispaania ärimees Jose Ramon Carabante, vahendab Planet-F1.

Hooaja jooksul on mitmed tiimiliikmed kurtnud, et meeskonnal on suured rahalised raskused.

«Rahalised raskused pidurdavad auto arendamist,» tunnistas Senna. «Meil on piisavalt rahalisi võimalusi, et hooaja lõpuni vastu pidada, aga me pole nagu Red Bull, kes saab iga nädal autole väikeseid või suuremaid muudatusi teha.»

«Vähestel meeskondadel on järgmiseks hooajaks stardikoht kindel,» jätkas ta. «Vormel-1 pole lihtne. Hispania ja paljud teised tiimid ei saa garanteerida, et nad ka järgmisel hooajal võistlevad.»

Räägitud on, et Hispania võib Toyotaga käed lüüa, et kasutada juppe sellest autost, mis pidanuks olema Toyota tänavuse hooaja masin. «Läbirääkimised käivad, aga raske on öelda, mis seisus need on,» sõnas Senna. «Hispania vajab FIA luba, et Toyota osasid kasutada. See on üsna keeruline värk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles