Alonso siirdumine McLarenisse viib Ferrarist veel mitu tippspetsialisti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (paremal) ja Andrea Stella.
Fernando Alonso (paremal) ja Andrea Stella. Foto: SCANPIX

Fernando Alonso otsus sõita järgmisel vormel-1 hooajal McLareni meeskonnas viib koos temaga Ferrarist veel mitu tipptegijat.

Kuna võistlusinsenerid teevad sageli sõitjatega koostööd aastaid ning vahetavad koos nendega ka võistkondi, pole üllatav, et lisaks Alonsole lahkub Ferrarist tema abiline Andrea Stella. Kuid McLarenisse siirduvad lisaks ka Ferrari spordidirektor Massimo Rivola ning tunnustatud testsõitja, karjääri jooksul 107 vormel-1 etapil startinud 43-aastane hispaanlane Pedro de la Rosa. Hispaanlane on küll ka varem pikalt McLarenis töötanud, täites aastatel 2003-2009 ja 2011 sealt samuti testisõitja kohuseid.

Alonso üleminek Ferrarist McLarenisse on küll veel ametlikult kinnitamata, ent teade selle kohta peaks saabuma Abu Dhabi etapi eel. McLaren soovib enne teate ametlikku väljakuulutamist kinnitada tulevaks aastaks ka teise sõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles