Fotod: Klitško vastane ei ilmunud veidral põhjusel pressikonverentsile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško vastane Kubrat Pulev keeldus pressikonverentsile tulemast.
Vladimir Klitško vastane Kubrat Pulev keeldus pressikonverentsile tulemast. Foto: SCANPIX

Laupäeval järjekordselt profipoksi üliraskekaalu tiitleid kaitsev Vladimir Klitško istus täna Hamburgis peetud pressikonverentsil laua taga üksi, sest tema vastane Kubrat Pulev ei soostunud kohale ilmuma.

Pulev jäi pressikonverentsilt eemale üsnagi veidral põhjusel - nimelt nõudsid korraldajad, et kumbki mees võib endaga lavale kaasa võtta vaid kolm inimest. Pulev ei saanud sellisest piirangust aru. «Miks ainult kolm? Me pole ju halvad inimesed,» imestas 33-aastane bulgaarlane ja keeldus laua taha istumast. Loomulikult ei jätnud Klitško konkurendi tögamiseks võimalust kasutamata, sättides demonstratiivselt lauale Pulevi tühja tooli ning poseerides talle kuuluvate WBO, WBA ja IBFi tiitlivöödega.

«Uskumatu lugu, keegi andis talle halba nõu. Lõhnab ajupesu järgi,» lausus 38-aastane Klitško väljaandele Bild. Enda sõnutsi on ta varem vaid korra millegi sellisega kokku puutunud. Samas tunnustas ukrainlane ka vastast, lubades laupäevases matšis temasse mitte üleolevalt suhtuda. «Ta on kahtlemata üks maailma paremaid üliraskekaallasi,» lausus Klitško seni kõigis 20 profimatšis löömatuks jäänud Pulevi kohta.

Klitško ja Pulevi tiitlimatš toimub Eesti aja järgi laupäeva öösel vastu pühapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles