Klitškod vaevab vahetult tiitlimatši eel suur isiklik mure

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Hayden Panettiere.
Vladimir Klitško ja Hayden Panettiere. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel taas oma tiitleid kaitsma asuv raskekaalupoksija Vladimir Klitško tunnistas, et ei ole mõtetega päris sajaprotsendiliselt matši juures.

Nimelt ootab tema näitlejannast kallim Hayden Panettiere last, kes peaks kohe-kohe sündima. Seetõttu ei ole Panettiere Hamburgis Klitškod toetamas, vaid viibib kodumaal USAs. «Temal on raske, sest ta ei saa siin olla, ja minul on raske, sest ma ei saa tema kõrval olla, aga selline on elu,» lausus Klitško ESPNile antud intervjuus. «Lapse sündimise tähtaeg on umbes kaks nädalat pärast matši. Loodetavasti ei sünni ta varem ja kõik läheb hästi,» lisas poksija.

Klitško ja Panettiere on viimastel nädalatel lahusolekuga harjuma pidanud, sest ukrainlane harjutas tiitlimatši eel Austrias, Panettiere viibis aga kodumaal. «Sõidan pärast matši kohe sinna, et tema kõrval olla. Saame tütre ning see on meie mõlema esimene laps. Soovisime seda last väga ja ootame kangesti lapsevanemateks saamist. See väike tüdruk on meie armastuse vili,» heldis Klitško peagi sündivast tütrest rääkides.

Klitško ja Kubrat Pulevi vaheline tiitlimatš toimub Eesti aja järgi laupäeva ööl vastu pühapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles