Tallinna Kalev/TTÜ värbas USA tsentri NBA tütarliigast

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastloodud Tallinna Kalev/TTÜ on Üllar Kerdele karjääri jooksul juba kaheksas meistriliiga klubi, kus ta peatreeneritoolile istub.
Vastloodud Tallinna Kalev/TTÜ on Üllar Kerdele karjääri jooksul juba kaheksas meistriliiga klubi, kus ta peatreeneritoolile istub. Foto: Artur Sadovski

Täna sõlmis Tallinna Kalev/TTÜ meeskond algavaks hooajaks lepingu 213 cm pikkuse Gabriel Hughes'iga, kes viimased kaks hooaega pallis NBA Development League Los Angeles D-Fendersi meeskonnas.


29-aastane ja 120 kilo kaaluv Gabriel Hughes sai NBDLi meeskonnas möödunud hooajal mänguaega keskmiselt 16,5 minutit, mille jooksul viskas ta keskmiselt seitse punkti ja kogus kuus lauapalli.

Hughes mängis pärast ülikooli hooajaö 2005-2006 Jaapanis, hooajal 2006-2007 Rumeenias, hooajal 2007-2008 Araabia Ühendemiraatides ning viimased kaks hooaega palliski ta NBA tütarliigas D-League LA D-Fenders võistkonnas.

Tallinna Kalev/TTÜ ootab veel allkirjastatud lepingut ameeriklasest ääremängijalt ning siis on esindusmeeskond algavaks hooajaks komplekteeritud.

Videoid ja muud infot uuest mängijat näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles