Tõrr-mõrr jääb esiliigas lükkamata: Emmaste loobus üleminekumängudest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis olid tänavu mais vastamisi tugevuselt kolmanda liiga tiimid HÜJK Emmaste (puna-mustas vormis) ning Tartu FC Santos. Santos võttis 3:1 võidu ja tagas sellega ka koha eurosarjas.
Eesti jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis olid tänavu mais vastamisi tugevuselt kolmanda liiga tiimid HÜJK Emmaste (puna-mustas vormis) ning Tartu FC Santos. Santos võttis 3:1 võidu ja tagas sellega ka koha eurosarjas. Foto: Liis Treimann/Postimees

Kuigi Hiiumaa Ühendatud Jalgpalliklubi (HÜJK) Emmaste kogus möödunud hooajal Esiliiga B-s 59 punkti, mis andis neile kindlalt ja turvaliselt kolmanda tabelikoha, loobus klubi Esiliiga A üleminekumängudest, kirjutab Soccernet.ee.

Nimelt kui FC Infonet II ja Tartu Santos kahe esimesena tagasid Esiliigas koha vastavalt seal viimaseks jäänud Tallinna Puuma ja eelviimase Vändra Vapruse asemel, siis Emmaste oleks pidanud mängima üleminekumänge Eesti tugevuselt teises liigas tagant poolt kolmandaks jäänud Rakvere Tarvasega. Emmaste loobus.

«HÜJK Emmaste meeste ajaline ressurss ei võimalda teha nii palju trenni, et meeskonnana suudaksime pakkuda Esiliiga A-s väärikat konkurentsi,» avas asja tagamaid Soccernet.ee-le Emmaste mängija ja esindaja, teatrimaailmast tuntud Mart Kase. Ta selgitas: «Meie jaoks on olulised kaks asja: omavahel tõrr-mõrri lükkamine ja võitmine. Esiliiga A-s kahe või vähema trenni pealt nädalas esikolmikusse ei pressi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles