Tubli võit: Neptunas sai Euroliigas jagu Eurocupi tiitliomanikust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroliiga võidukarikas.
Euroliiga võidukarikas. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas näitab jätkuvalt ilusat mängu Klaipeda Neptunas, kes alistas koduväljakul 94:87 kevadel Eurocupi võitjaks kroonitud Valencia meeskonna.

Euroliigas esmakordselt kaasalöövast Neptunasest ennustati grupi peksupoissi, kuid viie vooru järel on neil tabelis juba kaks võitu ning napp allajäämine grupi liidrile Pireuse Olympiakosele. Valencia vastu kerkis parimaks 19 punkti visanud Deividas Gailius, Donatas Zavackas lisas 15 ja Arnas Butkevicius 14 punkti.

Valenciale tõi Pau Ribas 22 punkti, Bojan Dubljevic lisas 18 punkti. Tabelis on Neptunasel nüüd kaks võitu ja kolm kaotust, Valencia jätkab ühe võidu ja nelja kaotusega viimasel kohal.

A-grupis jäi Kaasani Unics kodus 73:79 alla Nižni Novgorodile, võitjate kasuks viskas Taylor Rochestie 24 punkti. Artjom Parahhovski lisas 19 punkti ja võttis üheksa lauapalli, Unicsi parim oli 15 punktiga Nikos Zisis. Nižni Novgorod sai kolme kaotuse kõrvale teise võidu, Unicsil on tabelis võit ja neli kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles