Euroliiga: tiitlikaitsjale magus võit, liidrid ei vääratanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palli pärast võitlevad Devin Smith (paremalt teine) ja Vladimir Golubovic (paremalt kolmas).
Palli pärast võitlevad Devin Smith (paremalt teine) ja Vladimir Golubovic (paremalt kolmas). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai tabelisse kolmanda võidu tiitlikaitsja Tel Avivi Maccabi, alistades võõrsil 70:66 Malaga Unicaja.

Devin Smith tõi üleplatsimehena võitjatele 24 punkti ja võttis 10 lauapalli, Brian Randle lisas 12 punkti. Malaga meeskonna parimad olid võrdselt 16 punktiga Ryan Toolson ja Will Thomas. Maccabi jätkab B-grupis kolme võidu ja kahe kaotusega, Unicaja sai tabelisse samuti kolmanda võidu kõrvale teise kaotuse.

D-grupis jätkab täisedu viie võiduga Pireuse Olympiakos, alistades koduväljakul ülikindlalt 93:66 Galatasaray. Othello Hunter tõi kreeklastele 17 punkti ja võttis 10 lauapalli, Vassilis Spanoulis viskas 16 punkti ja andis seitse korvisöötu. Evangelos Mantzarise arvele jäi 15 punkti. Galatasaray poolel kogus Carlos Arroyo 14 punkti.

Samas grupis alistas Belgradi Crvena Zvezda võõrsil 86:66 Vitoria Laboral Kutxa meeskonna. Luka Mitrovic viskas 17, Maik Zirbes 15, Marcus Williams 14 ja Boban Marjanovic 12 punkti. Kaotajatele tõi Tornike Šengelia 20 punkti. Crvena Zvezdal on tabelis kolm võitu ja kaks kaotust, nii Galatasarayl kui ka Laboralil kaks võitu ja kolm kaotust.

Kaks mängu peeti ka C-grupis, kus Fenerbahce Ülker oli 93:86 parem Müncheni Bayernist. Võimsa mängu tegi Andrew Goudelock, kes viskas koguni 34 punkti, Bogdan Bogdanovic lisas 18 punkti ja seitse korvisöötu. Bayernile tõid Vasilije Micic ja Nihad Djedovic kumbki 16 punkti, nii Heiko Schaffartzik kui ka John Bryant viskasid 15 punkti.

Milano Emporio Armani oli 90:71 parem Turowist, Joe Ragland tõi võitjatele 20 ja Alessandro Gentile 19 punkti. Turowi poolel tegi skoori vaid viis meest, neist oli resultatiivseim Tony Taylor 15 punktiga. Grupi liidrid Barcelona ja Ateena Panathinaikos mängivad homme omavahel, Ülkeril on viie mängu järel tabelis kolm ja Milanol kaks võitu. Turow ja Bayern jätkavad ühe võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles