Pulev üritas vastu hakata, kuid poksikuningas Klitško jäi endiselt troonile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vladimir Klitško kaitses Hamburgis bulgaarlase Kubrat Pulevi vastu edukalt oma üliraskekaalu poksi tiitlivöid, saates bulgaarlase viiendas raundis põrandale. Matši alguses aktiivselt tegutsenud Pulev üritas ise Klitškod rohkem rünnata kui ukrainlase viimased väljakutsujad, ent leidis end kiirelt kolm korda põrandalt ning viiendas raundis lõpetas Klitško vasakhaak kohtumise. Pulevile oli tegu profikarjääri esimese kaotusega, Klitško kaitses aga oma tiitleid juba 17. korda.

 

Mõlemad mehed on ringi jõudnud!

 
 
 

Punktikohtunikke on täna kolm, kõik USAst.

 
 
 

Esimene raund on alanud!

 
 
 

Pulev alustab kohe väga aktiivselt ja Klitško on juba hädas!

 
 
 

Aga Klitško vastab kohe vasakhaagiga!!!

 
 
 

Esimene raund läbi

 
 
 

Klitško sai kiirelt löögi sisse, kuid vastas hea vasakhaagiga ja saatis Pulevi põrandale. Bulgaarlane suutis siiski raundi lõpuks taastuda.

 
 
 

Teine raund: palju sidumist, kuid sellist löökide tulevärki nagu avaraundis mehed ei pakkunud

 
 
 

Kolmas raund: Klitško paremsirge saadab Pulevi uuesti põrandale! See on täna juba kolmas kord, aga bulgaarlane suudab raundi lõpuks jällegi taastuda.

 
 
 

Neljas raund: Pulev on palju aktiivsem kui eelmistes raundides ja saab ka paar lööki Klitškole sisse. Bulgaarlase silmaalune on aga eelmises raundis saadud hoobist lõhki ja vajab tohterdamist. Seni on olnud väga aktiivne matš.

 
 
 

KÕIK! Klitško lööb Pulevi viiendas raundis vasakhaagiga nokauti ja matš on läbi!!!

 
 

Enne matši:

Klitško jaoks oleks edu korral tegemist järjekorras juba 17. tiitlikaitsmisega. Ukrainlasel on kaitsta WBA, WBO ja IBFi tiitlid. Karjääri jooksul 62 profimatši võitnud (neist 52 nokaudiga) ja vaid kolm kaotanud Klitško on üliraskekaalu valitsenud alates 2006. aastast.

33-aastane Pulev on senises 20s profimatšis löömatu ning Klitško vastu võiks tal võimalusi olla eeskätt seetõttu, et erinevalt ukrainlase eelmistest vastastest on ta enam-vähem sama pikk ning kaalub isegi pisut rohkem kui Klitško. Lisaks on Pulevil selja taga edukas karjäär amatöörpoksis. Enne suurt matši on Pulev siiski eeskätt silma paistnud suupruukimisega, nimetades Klitškod muuhulgas väikeseks tüdrukuks ja jättes ilmumata pressikonverentsile, kuna tal ei lubatud sinna piisavalt suurt kaaskonda tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles