Lepp pidas Norra klubi eest esimese mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Erik Lepp
Sten-Erik Lepp Foto: Liis Treimann

Norra käsipalli kõrgliiga klubis Stord testimisel viibiv Sten-Erik Lepp osales laupäeval esimeses kohtumises. Treeningmatšis võideti esiliigasse kuuluvat Haugesundi 26:21 (11:11). Veerand tundi platsil viibinud Lepa sõnul jäädi tema mänguga rahule.

«Meeskonnas on väga palju tugevaid pallureid, kes on võimelised mängima nii parem- kui ka vasaksisemise positsioonil. Siin mängitav kaitsestiil on omane Skandinaavia meeskondadele, ent pisut harjumatu veel mulle,» lausus Lepp.

Kuus korda nädalas Stordiga harjutav Lepp, kes jääb õpingute tõttu Norra vähemalt aasta lõpuni, peaks saama varsti teada, kas temaga leping sõlmitakse.

«Ootan pikisilmi, mida nad otsustavad. Mängijatega rääkides olen aru saanud, et siingi pole rahaline olukord kiita,» lisas eelmisel hooajal Chocolate Boysiga Eesti meistrivõistlustel hõbeda võitnud 24-aastane ja 192 cm pikkune sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles