Klitško sihib uut meistrivööd, ärpleja Briggs jääb taas kõrvale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannon Briggs.
Shannon Briggs. Foto: SCANPIX

Laupäeva ööl vastu pühapäeva edukalt profipoksi raskekaalu tiitlivöid kaitsnud Vladimir Klitško võib mänedžeri Bernd Bötke sõnul uuesti ringi tulla märtsis või aprillis.

Esmalt tahab Klitško jahtida WBC tiitlit, kuna see on ainus, mis ei kuulu hetkel tema nimele. Varem oli WBC tiitlivöö omanik Vladimiri vend Vitali, kes aga tegi profpoksiga lõpparve. Praegu kuulub tiitel Bermane Stiverne, kelle järgmine vastane on Deontay Wilder.

Klitško võimalik vastane on ka 30-aastane ameeriklane Bryant Jennings, kes on võitnud seni kõik 19 profimatši. «Vladimir võib kohtuda nii Jenningsiga kui ka Stiverne’i ja Wilderi matši võitjaga. Peaeesmärk on WBC tiitel taas Klitškode perekonda tuua. Hetkel ei tea keegi aga sedagi, millal Stiverne ja Wilder vastamisi lähevad. Ilmselt juhtub see jaanuaris või veebruaris,» sõnas Bönte Sportboxile.

Klitškoga kohtumisest võib ainult ühe matši kaugusel olla ka Derek Chisora, kuid tema peab selleks enne alistama 29. novembril Tyson Fury. Bönte arvates võiks see matš toimuda Saksamaal või Inglismaal. Viimaste kuude jooksul on pidevalt Klitškod tülitanud ka endine maailmameister Shannon Briggs, kes on käinud ukrainlase treeningutel ärplemas ning ilmus ka laupäeval Hamburgis pärast Klitško võitu poksiringi äärde matši nõudma. Bönte hinnangul jääb ameeriklane siiski taas tühjade pihkudega. «Praegu ei kaalu me Briggsiga kohtumist. Aga seda ei saa tulevikus täielikult välistada,» sõnas Klitško mänedžer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles