Lõplik sõnum Teemu Selännelt: nüüd on kõik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne rõõmustamas OM-pronksi üle.
Teemu Selänne rõõmustamas OM-pronksi üle. Foto: SCANPIX

Soome hokilegend Teemu Selänne kinnitas esimest korda selgesõnaliselt seda, mida eeldatigi - enam ta jääle ei naase.

44-aastane Selänne teatas juba kevadel, et selle hooaja alguses jääle ei tule, kuid Soome klubi Jokerit lootis teda siiski enda särgis veel KHLis näha. Nüüd kustutas Soome legend need lootused lõplikult. «Olen jäähokist pisut aja maha võtnud, aga olen ikkagi käinud natuke mänge vaatamas. Oma poisse vaatan ikka,» lausus Selänne pärast endise koduklubi Anaheimi Ducksi 2:6 kaotust Florida Panthersile MTV Spordi reporterile.

«Ega mind eriti tagasi jääle ei kisu. Ja selline tavaline elu on mulle seni täitsa meeltmööda olnud. Jäähoki pole enam teema. Kas mu mängijakarjäär on läbi? Jah, nüüd on kõik, see on selge,» lausus Selänne.

Soomlane mängis karjääri jooksul 1451 NHLi kohtumises ja viskas 684 väravat. Soome koondisega on Selänne võitnud taliolümpiamängudelt kolm pronksi ja ühe hõbeda ning MMidelt ühe hõbeda ja ühe pronksi. Ta elab koos perega jätkuvalt Lõuna-Californias Coto de Cazas. Selänne pole veel avalikustanud, millega ta plaanib edaspidi tegelema hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles