Rain Raadiku koduklubi jätkab Guadeloupe liigas kaotuseta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Meretagusel Prantsuse asumaal Guadeloupe’i saarel korvpallikarjääri jätkanud Rain Raadik on lokaalsel pildil ilusti olemas ning tema koduklubi EDO püsib Prantsuse-Antillide liigas viie vooru järel kaotuseta.

Viimati alistas EDO laupäeval võõrsil meeskonna nimega USR 86:84 (45:38). Raadik oli paremuselt meeskonna kuues punktitooja üheksa silmaga. Umbes sinnakanati on jäänud ka enamus «Radža» senistest etteastetest. Mänguaega on kogunenud alla 25 minuti. Viis võitu on tabelis ka AOG nime kandval meeskonnal, vahendas basket.ee.

Mänge külastab Guadeloupe’il paarsada inimest. Saarel iseenesest elab ca 410 000 inimest.

Guadeloupe kuulub muide tänu emamaale ka Euroopa Liitu, kuid mitte Schengeni viisaruumi. Saarelt on pärit ka jalgpallistaarid Thierry Henry ja Liliam Thuram.

Rain Raadik (25a-208cm) kuulub Eesti koondise kandidaatide hulka 2015 a EM-finaalturniiriks Riias. Koos Rait-Riivo Laanega teenis ta suve kokkuvõttes peatreenerilt Tiit Sokult nn B-koondise liikmeist kõrgeimad arvustused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles