Eesti koondislane sai Kaunase klubist kinga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Kast (nr 14) Hoptrans-Sirenose naiskonna särgis.
Valeria Kast (nr 14) Hoptrans-Sirenose naiskonna särgis. Foto: Facebook

Eesti naiste korvpallikoondise mängija Valeria Kast jäi ligikaudu poolteist nädalat tagasi ilma koduklubita.

27-aastane Kast mängis Kaunases Sirenos-Hoptransi naiskonnas, mille nimekirjast ta aga 6. novembril koondati. Klubi juhtkond polnud eestlanna panusega rahul, kirjutas LMKLi koduleht.

Enne lahkumist osales Kast kuues mängus, tõi 6,7 punkti ja võttis 3,2 lauda, kahepunktivisked 61,3 %.

Samas jätkab Sirenose hingekirjas teist hooaega Ele-Riin Tammik, kel põhjust Kaunases olla ka Siim-Sander Vene tõttu. Liigamängudes pole Tammik tänavu osalenud. «Mänginud pole, aga olen siin. Loodan, et varsti saan ka mänguaega,» tähendas Tammik basket.ee-le.

Ülejäänud Sirenos-Hoptransi mängijad on leedulannad. Koos Kastiga pidi lahkuma ka ukrainlanna Darja Zavidna.

Belgia liigas alistas Castors Braine laupäeval kodus Jeungd Gentsoni93:45, Merike Anderson ei mänginud. Küll tegi ta kaasa neljapäeval Eurocup sarja teises voorus kodus portugallaste Carcaveose Lombos Quinta vastu – võit 92:68. Anderson viskas 6 punkti ja võttis 4 lauapalli.

II Bundesliga Lõuna regioonis jätkab Bamberg täiseduga, viimati alistati kodus Viernheim 68:48. Liisi Sokman tõi 17 minutiga 8p+3rs (kahesed 3/1, kolmesed 5/2). Bambergil ja Kelternil on täisedu kaheksa võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles