Juubilar Jääger: viimati mängisin keskkaitses hollandlaste ajal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger
Enar Jääger Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise 1:0 võit Jordaania üle oli kenaks sünnipäevakingiks kaitsjale Enar Jäägerile, kes tähistas täna 30. sünnipäeva.

Peatreeneri Magnus Pehrssoni soovil tegutses Jääger aga sedapuhku mitte paremal äärel, vaid keskkaitses. «Viimati mängisin koondises seal… vist hollandlaste ajal?» meenutas Jääger seitsme-kaheksa aasta tagust aega, kui Eesti koondist juhendasid Arno Pijpers ja Jelle Goes. «Eks vähe harjumatu oli, aga üldiselt võib rahule jääda. Tõsi, mulle meeldiks pigem olla kahest keskkaitsjast ikka parempoolsem. Vasaku jalaga ei ole rünnakute algatamine mulle alati kõige mugavam,» nentis Jääger.

Eesti koondises üle saja mängu pidanud mees kiitis algkoosseisudebüüdi teinud noort Frank Liivakut, kelle söödust sündis ka mängu ainus värav. «Ta võttis julgelt vastaseid ette ega kartnud midagi. Üleüldse oli näha, et kõik mehed olid tahtmist täis ja soovisid end tõestada,» sõnas Jääger.

Kuidas juubilar aga sünnipäeva tähistab? «Mis seal ikka – koju! Naise ja lapse juurde,» naeratas Jääger seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles