Joovastavad ained murdsid Lance Armstrongi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong
Lance Armstrong Foto: SCANPIX

Keelatud ainete tarvitamise tõttu seitsmest jalgratturite mitmepäevasõidu Tour de France’i tiitlist ilma jäänud Lance Armstrong tegi proovi, kuidas on teha sporti joovastavate ainete mõju all.

Armstrong osales viimati miilipikkusel õllejooksul, kuid ameeriklane jättis jooksu juba pärast 400 m läbimist pooleli ja tunnistas, et tegemist oli arvatust tunduvalt raskema katsumusega, kirjutab Eurosport.

Miilipikkusel õllejooksul tuleb enne enne igat veerandmiili läbimist ära juua purk õlut.

Armstrong on pärast dopingu tarvitamise eest karistuse saamist avaldanud soovi osaleda erinevatel võistlustel, kuid siiski ei ole teda starti lubatud. Nüüd oli ta endale võtnud eesmärgiks osaleda miilipikkuse õllejooksu MMil, mis toimub tema kodulinnas Austinis.

Hiljuti püsitati sel alal ka rekord, kui ameeriklanna Chris Kimbrough läbis distantsi kuue minuti ja 28 sekundiga. Vaata videot maailmarekordilisest jooksust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles