Marussia meeskond jääb ka hooaja viimasest etapist kõrvale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marussia meeskonna logo.
Marussia meeskonna logo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas viimasel ajal rahalistesse raskustesse sattunud Marussia meeskond lootis küll sel nädalavahetusel sõidetaval Abu Dhabi etapil starti tulla, kuid praeguste teadete kohaselt seda siiski ei suudeta.

Marussia jättis sarnaselt Caterhami meeskonnaga vahele kaks viimast etappi, mis sõideti USAs ja Brasiilias. Kui Caterhami meeskond on hooaja viimaseks võidusõiduks suutnud Abu Dhabisse kohale minna, siis Marussia tiimil nii hästi ei läinud.

«Kõikide Marussia meeskonnaga seotud inimeste suureks meelehärmiks ei ole viimase 24 tunni jooksul Abu Dhabisse jõudmise nimel tehtud raske töö õnnestunud nii, nagu lootsime,» andis meeskonna sõitja Max Chilton kurvast uudisest teada oma Twitteri kontol.

Kuna meeskond ei jõudnud ettenähtud aja jooksul etapi toimumiskohta, ei saa nad sõitu kaasa teha.

Juba varasemalt on Marussia meeskond tunnistanud, et uuel hooajal neil enam sarjas jätkamiseks vahendeid pole ning seega saab vormel-1 seiklus nende jaoks läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles