Rocki korvpallikool korraldab U14 poiste eurosarja etapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rocki U14 võistkond.
Salva/Rocki U14 võistkond. Foto: Salva/Rock

Tartu Salva/Rocki U14 võistkond saab alates reedest Tartus ristsed Euroopa Noorte Korvpalli Liigas (EYBL). Kolme päevaga mängitakse viis mängu ning võõrustatakse seitset võistkonda Eestist, Soomest, Leedust, Poolast ja Gruusiast.

Selles vanuses osaleb liigas 32 võistkonda (9 riigist), mis on jagatud kahte rühma. Eestist on peale Salva/Rocki veel Audentese SK ja Tallinna KA.

Tartu poiste peatreener Gert Prants peab sarja arenguks väga vajalikuks: «See on meie võistkonnale vajalik liiga, kus saame mängida tugevate vastastega ning seeläbi areneda. Järgneva kahe aasta jooksul saame kohtumisi võistkondadega, kellega muidu mängima ei satuks. Liigas osalevad parimad klubid Lätist, Leedust, Venemaalt, Soomest jne. Lisaks koondvõistkonnad, näiteks Pomerania 2001 (Poola) ja Georgia 2001 (Gruusia).»

Salva/Rock mängib koosseisus Sverre Aav, Kristen Loot, Martin Lutsar, Siim Sander Pärn, Kristjan Paade, Hannes Saar, Ralf Rebane, Peeter Toomas Tael, Kerr Kriisa, Patrik Peemot, Reio Sillapuu, Markus Sirg, Andri Sullan, Karl-Hendrik Kiisk, Bernard Raafael Niitra, Robert Ramler ja Raimond Saaremägi.

Salva/Rock U14 mängude ajad ülikooli spordihoones:

Reedel, 21. novembril

Kl 15 Salva/Rock vs. BC Perkunas

Kl 19.30 Sabonis BS vs. Salva/Rock

Laupäeval, 22. novembril

Kl 13.30 Salva/Rock vs. Georgia 2001

Kl 19.30 Pomerania 2001 vs. Salva/Rock

Pühapäeval, 23. novembril

Kl 13.30 Salva/Rock vs. SV Audentes

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles