Rapla otsib täiendusi ning silm on peale pandud Tarva mängumehele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Saare.
Sander Saare. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tyco Rapla korvpalliklubi on jäänud viimasel ajal ilma mitmest mängijast ja seejärel on saadud ka mitmeid kaotuseid. Peamiselt teebki meeskonnale praegu muret lühike pink.

Oktoobri lõpus otsustati, et tagamängija Martin Paasoja läheb põlveoperatsioonile. Novembri algul sai viga ja pidi paar mängu vahele jätma heasse hoogu läinud leedulasest tagamees Ernestas Ezerskis, kirjutab basket.ee.

Nädal tagasi tuli ilmsiks oktoobrikuu KMLi parima mängumehe Kristers Zeidaksi kanepi tarvitamise juhtum. Lisagem, et Janar Soo alles kogub vormi pärast pikka pausi ning Kristjan Voolaid treeninguid veel täies mahus kaasa ei tee.

Rapla meeskonna tegevjuht Jaak Karp ütles täna Basket.ee-le: «Tahaks Zeidaksi küsimuses olla optimist ja loota, et proov on puhas, kuid me peame oleme siiski realistid. Kahju küll, aga peame praegu tegelema uue mängija otsingutega. Hetkeseis on selline, et oleme haavatud mõlemast liinist – Paasoja eemalolek tekitas tühimiku tagaliini ning Zeidaksi juhtum eesliini.»

Rapla otsib juurde mängijat number nelja positisioonile ning samas ka tagaliini. Karp ei lükka ümber kuuldusi Sander Saare Tarvast ületuleku kohta. «Meil huvi on. Kui saame Rakverega kokkuleppele, näeksime tal kohta oma meeskonnas. Tarvases ta mängida ju sisuliselt enam ei saa. Meil aga Laane toimetab üle 35 minuti, seda on ilmselgelt liiga palju,» lisas Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles