ManU sai suure ehmatuse osaliseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind vigastas kohtumises Läti vastu põlve.
Daley Blind vigastas kohtumises Läti vastu põlve. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi teatas täna oma ametlikus Twitteris, et hollandlasest poolkaitsja daley Blind peab põlvevigastuse tõttu palliväljakult eemale jääma koguni kuueks kuuks. Seejärel postitus kiiresti kustutati ja Manu juhendaja Louis van Gaal avaldas, et tema kaasmaalase seisund nii hull ei ole.

«Blind ei ole praegu valmis mängima. Tal on põlve õmber tugi ja kümne päeva pikkuse puhkuse järel tehakse tema põlvele uus uuring. Seejärel saame trauma tõsiduse kohta täpsemat infot anda,» rääkis van Gaal.

«Tema olukord ei ole nii hull ja kuus kuud ta väljaku kõrval olema ei pean,» lisas van Gaal kaasmaalase kohta, kes sai vigastada Hollandi koondist esindades.

Van Gaali sõnul tegi Angel Di Maria täna meeskonna trenni kaasa ning David de Gea on ka valmis nädalavahetusel mängima. Lisaks on valmis platsile jooksma Michael Carrick, kuid Luke Shaw veel mänguvalmis ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles