Suur lõppvaatus: esimene moraalne võit läks Hamiltonile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Abu Dhabis peetava vormel-1 hooaja viimase etapi esimesel vabatreeningul sai väikese moraalse võidu sarja liider Lewis Hamilton, olles tiimikaaslasest Nico Rosbergist kiirem.

Hamilton sai parimal ringil kirja aja 1.43,476, Rosberg kaotas talle 0,133 sekundiga. Kõik teised jäid Mercedestest kaugele, sest kolmanda aja välja sõitnud Fernando Alonso Ferraril kaotas Hamiltonile 1,708 ja Rosbergile 1,575 sekundiga. Järgnesid Red Bulli sõitjad Sebastian Vettel ja Daniel Ricciardo ning Jean-Eric Vergne ja Daniil Kvjat Toro Rossodel.

Kaheksas oli Valtteri Bottas, kes pakkus aga vabatreeningu kõige ootamatuma hetke, kui tema auto küljest rebenes pika sirge lõpus lahti suur kattepaneeli tükk. Seetõttu sai Bottas läbida vaid kaheksa ringi. Seitsme ringiga piirdus tema tiimikaaslane Felipe Massa, kes kurtis raadios samuti selle üle, et tema auto kipub rajal lagunema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles