Inglismaa koondislase seksiskandaal kogub aina tuure juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abigail Clancy
Abigail Clancy Foto: WENN

Nädala alguses seksiskandaali sattunud Inglismaa jalgpallikoondislase Peter Crouchi ümber tekkinud kõmu ei taha kuidagi vaibuda, hoopis vastupidi – üha enam ilmub välja naisi, kellega jalgpallur mehkeldanud on.

Skandaal Crouchi ümber tekkis siis, kui kõmuleht News of the World avaldas, et vutiäss pettis oma kihlatut, pesumodelli Abbey Clancy’t noorukese prostituudiga, makstes talle öö eest 800 naelsterlingit ehk üle 15 000 krooni.

Kui veel eile kirjutasid Briti tabloidid, et vahepeal aja maha võtnud Clancy on nõus Crouchile andestama, siis tänaste sündmuste tuules seda väga loota ei ole. News of the World avaldas pildid, kus Crouch tänavu juulikuus ühes Prantsusmaa ööklubis erinevate neiude seltsis lõbusalt aega veedab. Kusjuures, kõik see toimus Crouchi ja Clancy romantilisel puhkusel, kui tulevane pruut üheks õhtuks Londonisse lendama pidi.

Pealtnägijate sõnul suudles silmanähtavalt purjus jalgpallur vähemalt kaht naist, aga käperdas pea kõiki vastutulevaid õrnema soo esindajaid.

«See oli ilmselge, et ta oli purjus. Kuna keegi pildistas teda, panin oma käe talle ümber ja siis hakkas ta mind hoopis käperdama,» rääkis tol õhtul samas ööklubis pidutsenud inglanna Jo. «Mul oli seljas üsna lühike kleit, ta silitas üsna ebasündsalt mu reit, tundsin tülgastust ja oleksin pidanud talle kõrvakiilu andma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles