Tund aega kümne mehe vastu mänginud Chelsea sai kerge võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa (paremal) aitas Chelseal jõuda järjekordse võiduni.
Diego Costa (paremal) aitas Chelseal jõuda järjekordse võiduni. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab löömatuna Londoni Chelsea, kes alistas tänu Diego Costa ja Eden Hazardi väravatele kodus 2:0 West Bromwich Albioni.

Seejuures jäid vastased juba poole tunni möödudes kümnekesi, sest otse punase kaardi sai Claudio Yacob. Manchester City jäi küll koduväljakul Swansea vastu juba 9. minutil Wilfried Bony tabamuse tõttu kaotusseisu, kuid kümme minutit hiljem Stevan Jovetic viigistas ja 62. minutil lõi Yaya Toure võiduvärava.

Heasse hoogu on läinud hooaega kolme võidu ja nelja viigiga alustanud Newcastle United, kes võitis juba viienda mängu järjest, kui kodus alistati tänu Moussa Sissoko väravale 1:0 Queens Park Rangers. Burnley oli tänu Danny Ingsi kahele tabamusele 2:1 parem Stoke Cityst ja Everton alistas 2:1 West Ham Unitedi, Leicester ja Sunderland mängisid 0:0 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles