Koondise eest värava löönud Anier usaldati Saksamaal algkoosseisu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal) Aue särgis
Henri Anier (paremal) Aue särgis Foto: FC Erzgebirge Aue, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier pole Saksamaa tugevuselt teises liigas oma koduklubi Aue Erzgebirge eest veel väravat löönud. Täna avaneb selleks aga võimalus, kuna kohtumises Karlsruhe vastu on Anier algkoosseisus.

Hooajaks ettevalmistusel vigastada saanud Anier langes Aues varumeheks ning teenisaugustis ja septembris harva mänguaega. 29. novembril edutati eestlane karikamänguks Leipzigi vastu algkoosseisu, kuid õnnetul kombel sai Anier pärast paariminutist mängu vigastada.

Paranemine oli õnneks kiire ning 15.  novmebril sekkus Anier vahetusest koondisemänguks San Marino vastu. Paar päeva hiljem Jordaania vastu alustas ta juba algkoosseisust ning lõi ka eestlaste võiduvärava.

Vigastuse järel on Anieri vorm taastunud piisavalt kiiresti, et täna kell 14.30 taas Aue eest algkoosseisus platsile joosta. Eestlase ründepartneriks on 33-aastane sakslane Frank Löning.

Hannes Anier täna Aue koosseisu ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles