Vaata nimekirja: selgusid vormel-1 hooaja viimasel testil osalejad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja võistlushooaeg lõppes küll eile, kuid tiimidel seisavad ees veel kaks viimast testipäeva, kus antakse sageli võimalus noortele sõitjatele. Nüüd on selgunud, kes Abu Dhabis homme ja ülehomme rooli istuvad.

Maailmameister Lewis Hamilton rajale ei tule, Nico Rosbergi kõrval pääseb Mercedese rooli DTM-sarjas sel hooajal Mercedesel kaheksanda kohaga lõpetanud 20-aastane sakslane Pascal Wehrlein. Mõlemal päeval saab sõita 17-aastane Max Verstappen, samuti McLareni 22-aastane tulevikulootus Stoffel Vandoorne, kes lõpetas tänavuse GP2 sarja teise kohaga.

Ferrari usaldab kolmapäeval oma auto tiimi noorte sõitjate programmi kuuluvale ja mullu vormel-3 eurosarja võitnud 19-aastasele Raffaele Marciellole. Force India rooli saab teisipäeval istuda GP2 sarja tänavune võitja Jolyon Palmer ning kolmapäeval 22-aastane austraallane Spike Goddard. Noortest sõitjatest näeb rajal veel Carlos Sainz juuniori, kes võitis tänavu vormel-Renault 3.5 sarja, ning Williamsi 22-aastast testsõitjat Felipe Nasri, kes on juba sõlminud tulevaks hooajaks põhisõitja lepingu Sauberiga.

Sauberi enda auto rooli keerab mõlemal päeval tuleva hooaja teine sõitja Marcus Ericsson, Caterhamiga tuleb nii teisipäeval kui ka kolmapäeval rajale äsja Abu Dhabi etapil vormel-1 debüüdi teinud Will Stevens.

Teisipäev:

Mercedes - Nico Rosberg

Red Bull - Carlos Sainz Jr.

Williams - Valtteri Bottas

Ferrari - Kimi Räikkönen

McLaren - Stoffel Vandoorne

Force India - Jolyon Palmer

Toro Rosso - Max Verstappen

Lotus - Esteban Ocon

Sauber - Marcus Ericsson

Caterham - Will Stevens

Kolmapäev:

Mercedes - Pascal Wehrlein

Red Bull - Daniel Ricciardo

Williams - Felipe Nasr

Ferrari - Raffaele Marciello

McLaren - Stoffel Vandoorne

Force India - Spike Goddard

Toro Rosso - Max Verstappen

Lotus - Charles Pic

Sauber - Marcus Ericsson

Caterham - Will Stevens

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles