Kelly Sildaru teel olümpiavõitjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Albert Truuväärt

Sildarud on pealtnäha tavaline eesti perekond. Kuid selle pere lapsed unistavad eriliselt. Nimelt on nii 12-aastase Kelly kui ka kaheksase Henry eesmärk tulla olümpiavõitjaks vigursuusatamises. Kelly unistus võib täituda juba 2018. aastal Lõuna-Koreas Pyeongchangis, Henryl on võimalus üles astuda 2022. aasta taliolümpial.

Hapra kehaehitusega ja tõsise näoga Kelly istub ema, isa ja noorema venna seltsis Viimsi kino fuajees. Natukese aja pärast juhatab ta kinosaalis sisse uue lumefilmi «Love Life Movie» seansi, juba kolmanda samal päeval. Esimesed kaks läksid täissaalile.

Suur osa tüdruku elust möödub aga kodust eemal, lume jälgedes. Novembri lõpus sõidab Kelly taas koos isa ja vennaga laagrisse. Üheksa päeva hiljem saabuvad nad paariks tunniks Eestisse ning lendavad kohe Ameerikasse harjutama. «Tulevad kohvrit vahetama,» ütleb ema Lilian naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles