Video: Unistuste Bänd pani aastalõpugalal jalgpallurid meeleoluka laulu sisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalligala 2014. Unistuste Bänd (vasakult): Tomi Rahula, Siim Valtna ja Arto Saar.
Jalgpalligala 2014. Unistuste Bänd (vasakult): Tomi Rahula, Siim Valtna ja Arto Saar. Foto: Martin Ilustrumm

Pühapäeval peetud Eesti jalgpallihooaja pidulikul lõpetamisel astus lavale Unistuste Bänd koos solisti, ERRi spordiajakirjaniku Alvar Tiisleriga, esitades Eesti jalgpallist rääkiva lõbusa pala «Vutinälg».

Rootsi rahvalaulult laenatud viis, mille laulsid omal ajal Propelleri ridades nime «Helinälg» all kuulsaks Peeter Volkonski ja Peeter Määrits, sai piduliku sündmuse puhul uued sõnad, kus tuletati teiste hulgas meelde nii Magnus Pehrssonit, Tarmo Kinki, Marko Kristalit kui ka mitut teist jalgpalliinimest.

Unistuste Bändi koosseisu kuulusid tänavu klahvpillimängija ja jalgpallikohtunik Tomi Rahula, trummar ja Tartu Santose mängija Siim Valtna, tema vend, Tartu Tammekas palliv ja bändis kitarri mängiv Siim Valtna, samuti kitarril jalgpalliliidu asepresident Andri Hõbemägi ning basskitarril Järva-Jaani jalgpallijuht Arto Saar.

Loo sõnad on leitavad video kirjeldusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles